Nyheter

Ge bort en mänskligare stad i julklapp!

Stockholms Stadsmission har gjort det mycket enkelt för alla som vill hjälpa utsatta människor i staden: ”När du handlar i vår gåvoshop bidrar du till vårt arbete för en mänskligare stad för alla. Överskottet från försäljningen går direkt till vårt sociala arbete. Välkommen att shoppa loss!” Själv köpte jag 10 st matkassar som bekostades av ett av de företag jag driver. Jag tänkte även ge själva Stadsmissionen en liten julklapp genom att köpa annonsering på inlägget så att fler Stockholmare kan se detta på Facebook. Man kan köpa strumpor och underkläder, eller frukostar och luncher. Här är länken till Gåvoshoppen

Ge bort en mänskligare stad i julklapp!

Ge bort en mänskligare stad i julklapp!

Jag tjänar inget på detta, möjligen får jag en länk till bloggposten av någon vänlig själ. Mitt syfte är att i god julanda sprida ett fenomenalt sätt att hjälpa staden genom att ”Ge bort en mänskligare stad i julklapp!” då jag älskar Stockholm. Bra gjort Stockholms Stadsmission!