Köpa länkar

Här köper ni bra länkar till marknadens lägsta priser som syftar till att ge bättre ranking på sökmotorer. Några av landets största e-handlare har granskat och godkänt oss. Vi garanterar lägst 10 i Trust Flow (Majestic) och 10 i Domain Rating (Ahrefs).

Köp billiga länkar av mig på Webbstream.

Om du driver en SEO-verksamhet så får ni lägsta priset på länkarna.
Vi tar endast 39:-/månad per länk. Artikeln vi skriver är på 400 ord och kostar 295:-.

Övriga kunder får följande priser.
Vi tar 45:-/månad per länk. Artikeln vi skriver är på 400 ord och kostar 350:- per länk.

Vi säljer även permanenta länkar för 995:- med 36-månaders garanti.

Vi har endast en månads uppsägningstid på våra tjänster. Moms tillkommer. Vi fakturerar via Svea Ekonomi. Allmänna villkor gäller.

Ring mig på 0708-135208 eller använd formuläret nedan om ni har frågor om länkar och sökmotoroptimering!  Mvh Anders Tibbling | Webbstream Stockholm AB Org.nummer: 559010-0995

Vi erbjuder snabb och smidig leverans av länkar

Köpa länkar av Anders Tibbling

Köp länkar här! Kontaktformulär vid köp av länkar

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Efter överenskommelse om länkmängd per månad, målsidor, länktexter eller andra önskemål skriver våra skribenter artiklar av hög kvalitet där vi länkar till kundens webbplatser. Vi postar artiklarna på olika webbplatser som är utspridda på många olika ip-nummer. Vi har c:a 900 svenska ip-nummer med stor variation på c-klasser och runt 1200 aktiva domäner just nu. Vi rapporterar samtliga länkar som skapats varje månad till kunden i ett excelldokument. Så enkelt är det att köpa bra länkar!

Skribenter som skriver länktexter

Vi använder endast Svenska skribenter som är över 30 år, boende i Sverige och som har stor erfarenhet av professionella leveranser. Just nu har vi 18 skribenter som sköter våra kundleveranser av texter och intervjuer.

Kvalitet på domäner vi länkar från

Vi använder Ahrefs.com för opartisk bedömning av våra webbplatser. Domänerna som vi länkar från har få utgående länkar och får kontinuerligt nytt innehåll. Webbplatserna har unika ip-nummer i länkprofilen. Vi undviker naturligtvis sajter med spammig historik. Vi använder främst .SE-domäner men det finns även bra .NU-domäner. Vi har få utlänkar då vi har mängder med bra webbplatser – det ger bra länkstyrka som inte vattnas ur!

Rekommenderad process vid köp av länkar

Länkar är viktiga för bra resultat vid sökmotoroptimering. Jag har själv över 15 års professionell erfarenhet av att hjälpa företag med framgång på sökmotorer med hjälp av länkar och domäner och efter min erfarenhet rekommenderar vi följande länkvolymer per månad till mindre eller normalstora webbplatser.

  1. 4 nya länkar mot webbplatsen varje månad. (Bäst är att länka mot några olika sidor på webbplatsen)
  2. 4-8 länkar mot befintliga länkar och/eller egna satellitsidor. (om man behöver mer kraft)

Enklare än såhär blir det inte att få bra effekt vid sökmotoroptimering 🙂 Använd gärna kontaktformuläret för offert!

Optimerade landningssidor

Landningssidor är den bästa investeringen för en webbplats som vill få kunder från Google med sökmotoroptimering! Det är av mycket stor betydelse att webbplatsen man vill förbättra rankingen för har optimerade landningssidor för varje sökord/sökfras. En landningssida är helt enkelt den planerade sidan som en besökare ska komma till från Google som är anpassad för ett specifikt sök. Se min enkla principskiss.

En principskiss om landningssidor av Anderstibbling.nu.

Detta är ett möjligt upplägg som ger flera lämpliga länkmål. “Cykelmodeller” fungerar som en samlingssida för specifika landningssidor man vill länka till lokalt på webbplatsen samt via externa länkar. Artikeln om barncyklar fungerar som en lokal sida som stärker rankingeffekten genom högsta möjliga relevans. Artikeln i sig blir ett mycket bra länkmål om man ber en bloggare att skriva om barncyklar och länkar till den sidan och/eller den avsedda landningssidan /barncyklar.

Fler besökare med optimerade landningssidor!

Det finns oftast en given bunt med sökord som t.ex. en webbplats som säljer cyklar kan använda sig av. Den kommer vara hårt konkurrensutsatt av många andra aktörer som givetvis vill synas på affärsdrivande sök. Kreativa landningssidor kan därför spela en viktig roll! Hur får man nya besökare till sin webbplats som inte andra aktörer redan mjölkar? Jag hade skapat mängder med landningssidor som skriver om cykelsemester och lämpliga platser att cykla på – det anknyter starkt till utbudet då cyklar samt cykeltillbehör behövs för en cykelsemester.

Upplägget för nya landningssidor skulle se ut så här:

Specifika orter “Cykla på Öland/Gotland/Österlen/+20 andra populära orter”, olika länder “Cykelsemester i Sverige/Norge/Danmark/Finland/Mallorca/Italien”, guider “Cykelsemester med småbarn, billig semester på cykel, vanliga misstag som görs på en cykelsemester”.

Jag hjälper ofta kunder med det kreativa tänket och hur man tar trafik från Google för att tjäna mer pengar. Det är inte svårare än så, det är smart och det är en engångsinvestering i framtida möjligheter att få in relevanta besökare till sin webbplats. Vi tar mellan 500 till 1500 per landningssida beroende på omfattning och ämne. För att ge en fingervisning om investeringen.

Läs mer om viktiga rankingfaktorer på Google här

Testa din webbplats med Pagespeed insights!

En viktig del i processen att få bättre ranking är att man måste känna till om man har en snabb eller slö webbplats. Google är tydliga här. Har man en sida som laddar långsamt på mobil så får man räkna med försämrad ranking. Testa din webbplatsGoogle Pagespeed insights.

Vilka köper länkar?

De flesta länkuppdrag vi levererar på är mot större e-handlare som hanterar sitt SEO-arbete internt. Några är SEO-företag och andra är webbyråer som hjälper sina kunder med sökmotoroptimering delvis med hjälp av bra länkar. Vi gör det enkelt för affiliates att hyra länkar snabbt, billigt och automatiskt. Säljer man själv SEO till sina kunder så är det inte ovanligt med påslag på 250:- per länk, per månad om man köper billiga kvalitetslänkar av oss. Moms tillkommer på samtliga priser!

Köpa länkar FAQ

Denna FAQ (Frequently Asked Questions) ger dig svar på frågor kring länkköp

[WPSM_AC id=278]

Share this post: