Köpa länkar

Här köper ni bra länkar till marknadens lägsta priser som syftar till att ge bättre ranking på sökmotorer. Några av landets största e-handlare har granskat och godkänt oss. Vi garanterar lägst 10 i Trust Flow (Majestic) och 10 i Domain Rating (Ahrefs).

Köp billiga länkar av mig på Webbstream.

Om du driver en SEO-verksamhet så får ni lägsta priset på länkarna.
Vi tar endast 39:-/månad per länk. Artikeln vi skriver är på 400 ord och kostar 295:-.

Övriga kunder får följande priser.
Vi tar 45:-/månad per länk. Artikeln vi skriver är på 400 ord och kostar 350:- per länk.

Vi säljer även permanenta länkar för 995:- med 36-månaders garanti.

Vi har endast en månads uppsägningstid på våra tjänster. Moms tillkommer. Vi fakturerar via Svea Ekonomi. Allmänna villkor gäller.

Ring mig på 0708-135208 eller använd formuläret nedan om ni har frågor om länkar och sökmotoroptimering!  Mvh Anders Tibbling | Webbstream Stockholm AB Org.nummer: 559010-0995

Vi erbjuder snabb och smidig leverans av länkar

Köpa länkar av Anders Tibbling

Köp länkar här! Kontaktformulär vid köp av länkar

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Efter överenskommelse om länkmängd per månad, målsidor, länktexter eller andra önskemål skriver våra skribenter artiklar av hög kvalitet där vi länkar till kundens webbplatser. Vi postar artiklarna på olika webbplatser som är utspridda på många olika ip-nummer. Vi har c:a 900 svenska ip-nummer med stor variation på c-klasser och runt 1200 aktiva domäner just nu. Vi rapporterar samtliga länkar som skapats varje månad till kunden i ett excelldokument. Så enkelt är det att köpa bra länkar!

  Skribenter som skriver länktexter

  Vi använder endast Svenska skribenter som är över 30 år, boende i Sverige och som har stor erfarenhet av professionella leveranser. Just nu har vi 18 skribenter som sköter våra kundleveranser av texter och intervjuer.

  Kvalitet på domäner vi länkar från

  Vi använder Ahrefs.com för opartisk bedömning av våra webbplatser. Domänerna som vi länkar från har få utgående länkar och får kontinuerligt nytt innehåll. Webbplatserna har unika ip-nummer i länkprofilen. Vi undviker naturligtvis sajter med spammig historik. Vi använder främst .SE-domäner men det finns även bra .NU-domäner. Vi har få utlänkar då vi har mängder med bra webbplatser – det ger bra länkstyrka som inte vattnas ur!

  Rekommenderad process vid köp av länkar

  Länkar är viktiga för bra resultat vid sökmotoroptimering. Jag har själv över 15 års professionell erfarenhet av att hjälpa företag med framgång på sökmotorer med hjälp av länkar och domäner och efter min erfarenhet rekommenderar vi följande länkvolymer per månad till mindre eller normalstora webbplatser.

  1. 4 nya länkar mot webbplatsen varje månad. (Bäst är att länka mot några olika sidor på webbplatsen)
  2. 4-8 länkar mot befintliga länkar och/eller egna satellitsidor. (om man behöver mer kraft)

  Enklare än såhär blir det inte att få bra effekt vid sökmotoroptimering 🙂 Använd gärna kontaktformuläret för offert!

  Optimerade landningssidor

  Landningssidor är den bästa investeringen för en webbplats som vill få kunder från Google med sökmotoroptimering! Det är av mycket stor betydelse att webbplatsen man vill förbättra rankingen för har optimerade landningssidor för varje sökord/sökfras. En landningssida är helt enkelt den planerade sidan som en besökare ska komma till från Google som är anpassad för ett specifikt sök. Se min enkla principskiss.

  En principskiss om landningssidor av Anderstibbling.nu.

  Detta är ett möjligt upplägg som ger flera lämpliga länkmål. “Cykelmodeller” fungerar som en samlingssida för specifika landningssidor man vill länka till lokalt på webbplatsen samt via externa länkar. Artikeln om barncyklar fungerar som en lokal sida som stärker rankingeffekten genom högsta möjliga relevans. Artikeln i sig blir ett mycket bra länkmål om man ber en bloggare att skriva om barncyklar och länkar till den sidan och/eller den avsedda landningssidan /barncyklar.

  Fler besökare med optimerade landningssidor!

  Det finns oftast en given bunt med sökord som t.ex. en webbplats som säljer cyklar kan använda sig av. Den kommer vara hårt konkurrensutsatt av många andra aktörer som givetvis vill synas på affärsdrivande sök. Kreativa landningssidor kan därför spela en viktig roll! Hur får man nya besökare till sin webbplats som inte andra aktörer redan mjölkar? Jag hade skapat mängder med landningssidor som skriver om cykelsemester och lämpliga platser att cykla på – det anknyter starkt till utbudet då cyklar samt cykeltillbehör behövs för en cykelsemester.

  Upplägget för nya landningssidor skulle se ut så här:

  Specifika orter “Cykla på Öland/Gotland/Österlen/+20 andra populära orter”, olika länder “Cykelsemester i Sverige/Norge/Danmark/Finland/Mallorca/Italien”, guider “Cykelsemester med småbarn, billig semester på cykel, vanliga misstag som görs på en cykelsemester”.

  Jag hjälper ofta kunder med det kreativa tänket och hur man tar trafik från Google för att tjäna mer pengar. Det är inte svårare än så, det är smart och det är en engångsinvestering i framtida möjligheter att få in relevanta besökare till sin webbplats. Vi tar mellan 500 till 1500 per landningssida beroende på omfattning och ämne. För att ge en fingervisning om investeringen.

  Läs mer om viktiga rankingfaktorer på Google här

  Testa din webbplats med Pagespeed insights!

  En viktig del i processen att få bättre ranking är att man måste känna till om man har en snabb eller slö webbplats. Google är tydliga här. Har man en sida som laddar långsamt på mobil så får man räkna med försämrad ranking. Testa din webbplatsGoogle Pagespeed insights.

  Vilka köper länkar?

  De flesta länkuppdrag vi levererar på är mot större e-handlare som hanterar sitt SEO-arbete internt. Några är SEO-företag och andra är webbyråer som hjälper sina kunder med sökmotoroptimering delvis med hjälp av bra länkar. Vi gör det enkelt för affiliates att hyra länkar snabbt, billigt och automatiskt. Säljer man själv SEO till sina kunder så är det inte ovanligt med påslag på 250:- per länk, per månad om man köper billiga kvalitetslänkar av oss. Moms tillkommer på samtliga priser!

  Köpa länkar FAQ

  Denna FAQ (Frequently Asked Questions) ger dig svar på frågor kring länkköp

  Endast dofollow-länkar ger dig en SEO fördel. Nofollow-länkar kan vara bra för att öka exponeringen av din webbplats och skicka trafik, men de kommer inte att hjälpa dig med SEO. Det betyder dock inte att nofollow-länkar är dåliga. Kvaliteten på en bakåtlänk kan bestämmas genom att analysera hur välrenommerade är webbplatsen länka till dig. Det viktiga är också att innehållet på webbplatsen är relevant för din. Om en välkänd webbplats länkar till dig, kommer bakåtlänken vara bra. Tänk på att det finns många bra webbplatser du kanske aldrig har hört talas om. Därför varför kontrollera deras SEO statistik rekommenderas. Du kan analysera domänutfärdaren, sidutfärdaren, Förtroendeflödet, Källhänvisningsflödet, antalet externa länkar, hur ofta de uppdaterar innehåll, användarens engagemang med mera.
  Både Ja och Nej! Google PageRank Toolbar har inte uppdaterats på flera år och Google har inga planer på att uppdatera den. Google tjänstemän har sagt flera gånger att SEOs inte bör titta på PageRank längre. Däremot så använder Google PR som ett värde inhouse.
  Google har sagt att nofollow länkar inte kommer att påverka rankingen på Google. Även om det finns några som hävdar att nofollow länkar kan bära ett visst värde, så finns det inget officiellt bevis som styrker detta.
  Att bygga länkar är viktigt för SEO. Så det är en bra start att du är intresserad av att få mer bra länkar. Det bästa sättet att hitta möjligheter att bygga bra bakåtlänkar är att titta på länkarna till dina konkurrenter. Använd Ahrefs.com för att spionera dina konkurrenter bakåtlänkar och försöka replikera de som är bra och av god kvalitet. Om dina konkurrenter rankas ovanför dig, betyder det ofta att de har gjort något rätt, och de har förmodligen bättre länkar än dig. Genom att replikera de viktigaste länkarna för alla dina konkurrenter, har du högre chanser att överträffa dem. Med hjälp av de mått som tillhandahålls av Ahrefs.com kan du se med ett ögonkast vilka bakåtlänkar är bra eller dåliga. Ta varje länk en efter en för att förstå hur din konkurrent har fått ha en länk från den webbplatsen. Om de fick en länk på grund av en bloggares omnämnande, kan du kontakta den bloggaren och erbjuda honom chansen att testa din produkt också. Oavsett om det är ett gästinlägg, ett forumomnämnande eller någon annan typ av bakåtlänk, bör du försöka replikera länken. Försök att fixa länkar som har bra auktoritet.
  Disavow verktyget fungerar vanligtvis inom några dagar efter att du har skickat in rapporten till Google. Ändå kan det ibland ta upp till flera veckor för Google att granska din dåliga bakåtlänkar i rapporten.
  Nej, inte alltid. Om du vill ranka högt i Google är det viktigt att ha innehåll av hög kvalitet som ger värde till dina läsare. Detta betyder dock inte att din framgång är garanterad. Det finns andra webbplatser som kan ha innehåll som är minst lika bra som ditt. Alla vill ranka högt på Google. Men trots allt så kommer länkar alltid vara det som gör skillnad. Receptet för SEO framgång är högkvalitativt innehåll och bakåtlänkar från auktoritära domäner.
  Många studier har visat att webbplatser med långt och engagerande innehåll rankas högre i Google. Artiklar med mer än 2000 ord har högre chanser att rankas högt. Ditt innehåll måste vara väl dokumenterat och erbjuda värde till dina läsare genom att svara på deras viktigaste frågor och erbjuda användbara tips.
  Nej det är ingen idé att ta bort eller avvisa nofollow länkar om de inte skadar ditt rykte. Till exempel om en porr- eller spelsajt länkar till din webbplats. Om länken är dålig bör du försöka ta bort den även om det är dofollow eller nofollow. Om du har en bra nofollow bakåtlänk, bör du lämna det som det är eftersom det kan skicka relevant trafik på ditt sätt. Nofollow bakåtlänkar kan inte skada din webbplats. Enligt John Mueller är disavowing motsvarande att lägga till en nofollow till en dofollow länk.
  Google har indikerat att webbplatshastighet samt individuell sidhastighet är en av de signaler som används av dess algoritm för att rangordna sidor. Forskning har visat att Google kan vara specifikt mäta tid till första byte som när den anser sidhastighet. Dessutom innebär en långsam sidhastighet att sökmotorer kan genomsöka färre sidor med hjälp av sin allokerade crawlbudget, och detta kan påverka indexeringen negativt.
  Ja tyvärr. Vi har sett många fall där webbplatsägare inte haft en aning om att deras webbplatser straffades eller filtrerats av Googles algoritmer. Oftast minskar Google Panda din webbplats ranking på grund av tunt innehåll. Din webbplats kan också få ett straff för att ha för många annonser eller att webbplatsen inte är mobilvänlig.
  Lita aldrig på ditt SEO-företag helt och hållet! Var alltid vaksam och be dem att skicka information om de saker de arbetar med. Speciellt med bakåtlänkar de bygger. När du lägger ut SEO till ett företag eller frilansare, du sätter din webbplats tro på sina händer. Be dem att skicka veckorapporter och håll ett öga på hur din organiska trafik fungerar. Använd verktyg som Monitor Bakåtlänkar för att analysera de nya bakåtlänkar din webbplats blir och om du ser något misstänkt, avbryta samarbetet omedelbart. Om något dåligt någonsin händer med din webbplats (som ett straff), kommer du att vara den som påverkas, inte ditt SEO-företag. Därför varför du analyserar allt arbete, de gör.
  Det beror på vilken nisch din webbplats är i. Jag anser att ju mer innehåll du har, desto högre chanser att få trafik från sökmotorer. Detta är en fråga du måste ställa dig själv när du planerar din webbplats, det innehåll du vill inkludera och vem som kommer att läsa den. Det enkla svaret är att ingen annan än du kan avgöra detta. Allt innehåll på din webbplats måste gå igenom dina ögon och vara relevant för vad du försöker säga. Du måste också komma ihåg att ju oftare du publicerar innehåll, desto större är chansen att någon annan kommer att dra nytta av innehåll. Nyckeln är att få människor intresserade av vad du har att erbjuda och därför måste du besluta om en konsekvent publicering.
  Ja det är viktigt att ha dina viktigaste sökord i metatiteln samt metabeskrivningen. Precis som allt annat med SEO så ska man undvika att missbruka det.
  Det är möjligt att få ett straff för att länka ut till webbplatser som är orelaterade eller webbplatser som är straffade. När du länkar till en webbplats så kollar Google på din länk som ett godkännande du gillar den webbplatsen. Om du stöder webbplatser som har SEO problem eller de har ett allmänt dåligt rykte, är chansen att du får ett straff också. Om du inte är säker på att webbplatsen du länkar till är bra, bör du länka med hjälp av en rel nofollow attribut.
  Ja absolut! Bästa praxis är att skapa en bra intern länkningsstruktur för en bättre användarupplevelse. Google räknar också dessa länkar såklart, även om de inte alltid kommer att vara lika värdefulla som länkar från tredje parts webbplatser.