Nyheter

Kivra Hemsida

Vad är Kivra?

Kivra är en digital brevlåda som erbjuder en säker och miljövänlig lösning för att ta emot och hantera din post digitalt. Tjänsten möjliggör för användare att få sina myndighetsbrev, fakturor och andra viktiga dokument levererade elektroniskt istället för via traditionell post.

Kivra är ansluten till många svenska myndigheter och företag, vilket gör det enkelt för användare att centralisera sin kommunikation och dokumenthantering.

Funktioner i Kivra

 • Mottagning av digital post
  • Dokument från myndigheter och företag
  • Fakturor och betalningspåminnelser
 • Säker identifikation
  • Användning av BankID för säker inloggning
  • Skyddad kommunikation
 • Miljövänligt alternativ
  • Reducerar behovet av papperspost
  • Minimerar koldioxidavtrycket
 • Användarvänligt gränssnitt
  • Enkel navigering och dokumenthantering
  • Tillgänglig via webb och mobilapp

Statistik över Kivras användning

År Antal Användare Antal Anslutna Myndigheter Antal Anslutna Företag
2020 3 miljoner 50 10 000
2021 3.5 miljoner 65 12 000
2022 4 miljoner 80 14 000

Registrering och Inloggning

Att skapa ett konto på Kivras hemsida är enkelt och tar bara några minuter. För att registrera dig behöver du en giltig e-legitimation, såsom BankID. När du väl är registrerad kan du enkelt logga in på din digitala brevlåda var du än befinner dig, via datorn eller Kivras mobilapp. Detta ger dig tillgång till dina dokument när som helst och säkerställer att du inte missar viktig information.

Säkerhet och Integritet

Säkerheten är av yttersta vikt på Kivras hemsida. Tjänsten använder sig av avancerad kryptering och flera lager av säkerhetsåtgärder för att skydda användarnas data. Integritet är också en stark prioritet, och Kivra ser till att dina personuppgifter och dokument hanteras med strikt konfidentialitet. Användare kan känna sig trygga med att deras digitala brevlåda är både säker och privat.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Hv71 Hemsida.

Funktioner och Tjänster

Kivra erbjuder en mängd funktioner som gör vardagen enklare. Förutom att ta emot och förvara digital post, kan användare även betala räkningar direkt via tjänsten. Det finns även möjlighet att arkivera dokument och kvitton, vilket underlättar för både privatpersoner och företagare som vill ha ordning på sin dokumentation. Dessutom kan man via Kivra få tillgång till sin årsredovisning och andra viktiga dokument från offentliga myndigheter.

Integration med Företag och Myndigheter

En av de stora fördelarna med Kivra är dess breda integration med både företag och offentliga myndigheter. Det innebär att användare kan få allt från lönespecifikationer till besked från Försäkringskassan direkt i sin digitala brevlåda. Detta bidrar till en förenklad och mer effektiv hantering av viktiga dokument och minskar samtidigt behovet av papperspost.
Kivra erbjuder en säker digital brevlåda där användare enkelt kan ta emot och hantera sin post online.

Miljöpåverkan

Att använda Kivra är inte bara praktiskt utan också bra för miljön. Genom att minska mängden papperspost bidrar Kivra till att minska avverkning av träd och koldioxidutsläppen från transport av fysisk post. Detta gör Kivra till ett miljömedvetet val för den som vill bidra till en mer hållbar framtid.
Läs även artikeln Lars Winnerbäck Hemsida.

Kundsupport och Användarhjälp

För de som behöver hjälp med sin Kivra hemsida finns en dedikerad kundsupport tillgänglig. Användare kan få hjälp med allt från tekniska frågor till hjälp med att förstå tjänstens olika funktioner. Kivra strävar efter att ge en hög servicenivå och användarvänlighet, vilket inkluderar en omfattande FAQ-sektion och guider på deras hemsida. Så oavsett om du är ny användare eller behöver lösa ett problem, kan du lita på att få den hjälp du behöver.