Lokal SEO

Sökmotoroptimering SEO i Ekerö

Söker du lokal sökmotoroptimering i Ekerö? Med så många små företag som är verksamma på nätet är en av de mest kostnadseffektiva strategierna för framgång att utveckla en solid strategi för lokal sökmotoroptimering i Ekerö. Många lokala företagare inser inte ens hur mycket potentiell Internetmarknadsföring som kan tillhandahållas genom en optimerad lokal listning. Denna form av Internetmarknadsföring gör det möjligt för kunderna att söka i ditt specifika lokala område genom att ange specifika nyckelord.

Om du vill använda internetmarknadsföring för att öka din närvaro på webben är det viktigt att du väljer ett lokalt sökmotoroptimeringsföretag i Ekerö som har erfarenhet och expertis inom det marknadsföringsområde som du försöker få en fördel inom. En bra tjänst kommer att erbjuda de verktyg och resurser som gör det möjligt för din webbplats att listas i toppen av rankningen på alla större sökmotorer. Det första som en lokal byrå kommer att göra är att identifiera vilken typ av internetmarknadsföring du behöver för att skapa en närvaro och sedan utveckla en kampanj som fokuserar på just den typen av reklam.

Sökmotoroptimering SEO i EkeröLokal sökmotoroptimering i Ekerö delas upp i två huvudkomponenter; optimering online och off-site. Optimering online innebär att man använder populära webbplatser och bloggar för att skaffa högkvalitativa backlinks till din webbplats. Dessa backlinks kommer från auktoritativa webbplatser som är kända för att tillhandahålla information som är relevant för den målgrupp du försöker nå. Den andra komponenten, som är off-site optimering, innebär att generera kvalitetsinnehåll som är relevant för din webbplats tema och produktlinje så att din webbplats kommer att rankas väl för specifika nyckelfraser på den lokala målmarknaden.

Det är viktigt att förstå att det finns flera olika sätt som lokal sökmotoroptimering i Ekerö kan påverka rankningen av din webbplats i sökresultaten. För det första börjar optimeringsprocessen med att du skickar in din webbplats webbadress till alla större kataloger och sökmotorer. Om URL:en som du skickar in till dessa källor inte är korrekt stavad eller om den utelämnas helt och hållet kanske din webbplats inte visas alls. Om du skickar in webbadressen i sin helhet ökar också dina chanser att dyka upp i sökresultaten eftersom den innehåller domännamnet och alla länkar som är kopplade till den. Därefter fokuserar optimeringskampanjen på att skapa kvalitetsbacklänkar. Dessa länkar måste komma från auktoritativa webbplatser och de måste komma från webbplatser som är relevanta för det tema, ämne och den nisch som ditt företag representerar.

En av de viktigaste sakerna som ett lokalt sökmotoroptimeringsföretag i Ekerö gör för dig är att generera nyckelordsoptimerat innehåll för din webbplats. Faktum är att sökordsoptimering är en av de viktigaste delarna av hela processen eftersom det gör det möjligt för dig att bättre positionera dig själv som en ledare inom din bransch. Det företag som du väljer att arbeta med bör kunna utföra både nyckelords- och innehållsanalyser åt dig så att du kan utveckla effektiva strategier som gynnar ditt företag och ökar antalet positiva resultat som du ser. Denna typ av analys gör det inte bara möjligt för dig att fastställa rätt nyckelord för ditt företag, utan också att identifiera rätt ord att införliva i texten på dina webbsidor så att du kan tilltala både kunder och potentiella kunder i framtiden. Ett marknadsföringsföretag som har en stark förståelse för betydelsen av lokal SEO kommer att kunna ge dig information om vikten av dessa tekniker för att maximera ditt företags synlighet i sökresultaten. Ett bra marknadsföringsföretag kommer att använda verktyg som Google Analytics för att hjälpa dig att förstå varifrån din trafik kommer, hur den serveras och vilka nyckelord som ger mest trafik.

Med alla de element som ingår i utvecklingen av en framgångsrik marknadsföringskampanj kan många små företag tycka att det är svårt att anlita ett proffs. Det finns dock ingenting som kan hindra dig. När du börjar söka efter ett lokalt sökmotoroptimeringsföretag i Minneapolis bör du istället först prata med andra företagare som kan befinna sig i en liknande situation som du befinner dig i just nu. Genom att få råd från dem som har haft framgång med att hitta ett företag för digital marknadsföring i Ekerö kan du vara säker på att du fattar rätt beslut för ditt företag och att du kommer att få bästa möjliga service.

Hitta det bästa lokala SEO-företaget i Ekerö

Ett bra lokalt SEO-företag i Ekerö kommer att erbjuda många gratis tjänster, men också ha ett starkt rykte för att hålla sig på tårna och ständigt förbättra sina tjänster för att möta ditt företags unika behov. Det är viktigt att ditt företags lokala SEO-strategi lyckas, eftersom rätt lokalt SEO-företag kan hjälpa din webbplats att uppnå organisk tillväxt och förbättra online-närvaron bland lokala konsumenter. När du letar efter en lokal SEO-tjänst bör du ha följande i åtanke:

 • Du bör fokusera på att få din lokala sökrankning upp till minst två procents ökning jämfört med din senaste sidrankning. Detta innebär att varje klick på din webbplats kan potentiellt ge dig fem procent ökad försäljning. Detta låter som en mycket stor order, men lokal sökrankning är en av de mest underutnyttjade, men ändå viktiga fördelarna med att lägga ut dina SEO-behov på ett lokalt SEO-företag. Med en beprövad, vinnande strategi kan din lokala sökrankning klättra i ett mycket snabbare tempo än vad du kanske hade kunnat göra på egen hand. Och med en solid plan på plats kan ditt företag luta sig tillbaka och se ditt företag sakta bygga upp ett momentum med varje ny procent i försäljning som görs på grund av bättre synlighet på Google!
 • Antalet sidor du behöver för att rankas på Google är ett av de största frågetecknen i världen av lokala SEO-tjänster i Ekerö. Men med ett lokalt SEO-företag kan du vara säker på att hitta många sidor som borde rankas som sida ett för ditt område. Om du säljer antikviteter i din stad bör ditt företag rankas på första sidan på Google. Anledningen är att Google under de senaste åren har fokuserat på att ge sina användare korrekt information om lokala sökningar. Under det senaste året har sökjätten faktiskt lagt till över en miljard lokala sökningar i sin databas. Det innebär att alla företag, med bara lite ansträngning från deras sida, snabbt kan börja se resultat i sina lokala sökningar.
 • Om Google och de andra stora sökmotorerna är så bra, varför misslyckas då så många lokala SEO-företag? Många tror att deras verksamhet är för unik eller för esoterisk för att de inte kan konkurrera med dessa välkända jättar. Kanske finns det för mycket negativ feedback eller för många ”bara min åsikt”-sidor. Även om dessa saker kan vara sanna finns det fortfarande inget sätt att mäta hur unik eller esoterisk din verksamhet verkligen är. Det är där ett smart lokalt SEO-företag i Ekerö kommer väl till pass; de kommer att använda sin starka förståelse för marknadsföring, data, affärsmetoder och citeringar för att hjälpa ditt lilla eller medelstora företag att konkurrera mot de stora pojkarna utan att svettas.

Om ditt företag är lite nischat på marknaden betyder det inte att du inte ska bry dig om Local SEO. I själva verket är det tvärtom. På grund av Googles betoning på att vara uppriktig om vilken typ av sökresultat en sida ger, kan det vara en verklig fördel att ha ett stort antal positiva citeringar för din webbplats. Att ha för få eller negativa omnämnanden kan vara skadligt, särskilt i lokala SEO-kampanjer. Ett smart lokalt SEO-företag kommer att se till att din webbplats är väl synlig för att få optimal potential för länkbyggande.

När du förstår fördelarna med att få ett bra lokalt SEO-företag i Ekerö att hantera dina SEO-behov är nästa steg att leta efter exempel på deras arbete. Vissa företag kan till och med erbjuda kostnadsfria rapporter som beskriver varje aspekt av optimering, samt citerar fallstudier. Du kan också lära dig mycket mer om processen från de professionella själva. Internet är fullt av information om varje aspekt av denna bransch, och att leta efter denna information på nätet är ditt bästa tips. I slutändan kan du behöva spendera lite pengar för att hitta de bästa lokala företagen, men dessa yrkesmän kan hjälpa dig att vägleda dina lokala sökinsatser i den bästa riktningen.

Vad är lokal SEO i Ekerö?

Lokal sökmotoroptimering i Ekerö, även kallad lokal SEO, är som SEO i det avseendet att det också är ett tillvägagångssätt som påverkar en webbplats eller en sidas framträdande i en sökmotors kostnadsfria resultat, även kallade ”organiska”, ”betalda” eller ”fria” resultat. Liksom de flesta SEO-strategier syftar lokal SEO till att maximera trafiken till en webbplats genom att lokalisera den i söktermer och främja den med hjälp av beprövade SEO-metoder som länkbyggande och sökplacering. Lokal SEO är en del av en större strategi för internetmarknadsföring som kallas SEM (Search Engine Marketing). Eftersom målet med alla marknadsföringsstrategier är att få relevant trafik till webbplatsen, faller de metoder som används för lokal SEO under SEM-paraplyet.

Vid användning av lokala SEO-strategier bör företag se till att deras webbplats syns när en användare söker på en uppsättning sökord som omfattar företagets specialområde. Om du till exempel driver ett företag som tillverkar medicinsk utrustning i Ekerö-området vill du optimera din webbplats så att den blir synlig för sökare i området som söker efter medicinsk utrustning. Samma sak gäller för små och medelstora företag i andra regioner. Du vill rikta in dig på specifika sökord så att ditt företag kommer att synas högre bland sökresultaten. Nyckeln till att få lokal SEO att fungera för ditt företag är att använda lokal information, innehåll och sociala medier för att främja din närvaro på nätet.

Sociala medier spelar en stor roll för lokal SEO i Ekerö eftersom sociala nätverk som Twitter, Facebook och Google+ används av många internetanvändare för att dela information om lokala företag. Genom att publicera bilder, videor eller innehåll på dessa sociala nätverk kan företagen marknadsföra sig själva på ett mer naturligt sätt. En fotograf i Philadelphia som har en blogg om bröllopsfotografering skulle till exempel vilja inkludera en bild av sin senaste fotograferingsset i sin blogg på sitt Twitter-konto. Detta kommer att skapa intresse för deras Twitter-konto från dem som söker efter bröllopsfotograferingstjänster i Philadelphia.

En annan nyckel till att optimera din lokala SEO-strategi är att optimera den interna länkstrukturen. Intern länkstruktur är där din primära webbplatsadress ingår i din URL (eller hyperlänk) och nyckelordet eller fraserna som används i ankartexterna (avsnitt av sidans text som innehåller länkar). Ju bättre din interna länkstruktur är, desto större är sannolikheten att folk hittar din webbplats eftersom den listas närmare längst ner på sidan. I stället för att ha ditt företags webbadress längst upp på landningssidan och inkludera din hemsidas webbadress bör du till exempel inkludera de viktigaste nyckelorden och fraserna som du tror att potentiella kunder kommer att skriva in i Google för att leta efter vad du har att erbjuda.

Förutom att optimera din primära webbplatsadress och din interna länkstruktur är det också viktigt att optimera din metabeskrivning och webbplatsens innehåll. Din metabeskrivning är den första delen av ditt innehåll som visas i sökmotorerna när någon utför en lokal sökning efter ett företag. Det är så här du får ditt namn känt av människor som söker efter vad du har att erbjuda, eftersom det namn du anger kommer att visas tydligt i sökresultaten.

För dina SEO-insatser på internet är det slutligen viktigt att fokusera på lokal SEO i Ekerö. Människor älskar lokala företag så att använda lokala SEO-strategier kommer inte bara att gynna dig utan också ge trovärdighet åt ditt företag. Du kan använda Google Places, Bing Local och andra lokala sökmotorer för att lista ditt företag samt se till att ditt företagsnamn är synligt för din lokala publik. Du kanske till och med vill överväga att publicera pressmeddelanden och anlita professionella personer som hjälper dig att marknadsföra ditt företag. Genom att ha alla dessa strategier i åtanke kan du optimera ditt företag och öka trafiken till din webbplats samtidigt som du förser din lokala publik med information om vad du har att erbjuda. Lokal SEO kan göra stor skillnad för din totala affärstillväxt, så börja planera din lokala SEO-strategi redan idag!

Varför är lokal sökmotoroptimering viktigt i Ekerö?

Lokal sökmotoroptimering, eller SEO, i Ekerö är en av de viktigaste faktorerna för ett framgångsrikt onlineföretag. Lokal sökmotoroptimering (eller SEO) liknar organisk SEO på så sätt att det innebär att artiklar och annat material skickas in till kataloger och bloggar i ett försök att öka rankningen av en webbplats eller en viss webbsida inom de betalda resultaten i en sökmotor, ofta kallade ”organiska” eller ”betalda” resultat. Organisk SEO är dock den metod som de flesta internetanvändare använder när de söker information. De som söker på nätet väljer oftast webbplatser eller sidor på den första resultatsidan, medan de betalda resultaten endast används av dem som letar efter specifik information.

 1. Lokal sökmotoroptimering i Ekerö innefattar flera element, inklusive men inte begränsat till, placering av nyckelord och nyckelfraser, upprättande av länkar från andra webbplatser och bloggar och upprättande av länkfarmer eller platser inom användarens lokaliseringsområde. Placeringen av nyckelord och nyckelfraser är en mycket viktig faktor i denna form av lokal sökmotoroptimering. Nyckelordstätheten spelar en stor roll när det gäller att bestämma rankningen i många av de kostnadsfria online-katalogerna, liksom i många av de betalda katalogerna. Hur många gånger en sida visas i Googles sökresultat påverkar också i hög grad rankningen av den sidan. Alla dessa faktorer och andra måste beaktas när man planerar och utvecklar en strategi för lokal sökmotoroptimering för ett företag eller en enskild webbplats.
 2. Ovanpå lokal sökmotoroptimering av webbplatser i Ekerö och bloggar bör lokala företag och privatpersoner också dra nytta av lokal sökmotoroptimering på sin webbplats. Många lokala företag och privatpersoner misslyckas med att dra nytta av att använda lokal sökmotoroptimering i sina övergripande internetmarknadsföringskampanjer eftersom de tror att det skulle vara mer effektivt att använda pay per click-annonsering. Även om PPC-reklam ger lokala företag en högre avkastning på investeringar, kommer lokala kunder inte att hitta vägen till din webbplats genom denna metod.

För många företagare och marknadsförare på nätet har lokal sökmotoroptimering utvecklats till det bästa sättet att marknadsföra sina företag och produkter. Processen är relativt enkel, men tidskrävande. Lokala företag och privatpersoner måste skicka in sina webbplatser till sökmotorer och vänta på att webbplatserna ska dyka upp i de lokala resultaten eller på de regionala eller nationella listorna. När en person skriver in orden ”my local” i en Google-sökning kommer det företaget och den personen att få många olika sidor och länkar som leder tillbaka till företaget. Av denna anledning är lokal sökmotoroptimering extremt viktig och bör införlivas redan från början av designfasen.

Med lokal sökmotoroptimering i Ekerö får företag många möjligheter att öka sin exponering, öka sin trafik och förbättra sitt rykte. Organisk länkning används för att öka antalet inkommande länkar. Dessa länkar är en positiv signal för organiska rankningar och placeringar på de organiska sidorna i sökresultatet. Denna process kan vara långvarig, men om den görs på rätt sätt kommer den att ge ett uppsving för alla företags webbplatstrafik och synlighet, samt leda till ökad kundnöjdhet.

Det är viktigt för onlineföretag och privatpersoner att dra nytta av dessa lokala sökningar som utförs via Internet. Denna typ av marknadsföring gör det möjligt för företag och individer att få kvalitativ exponering och ett betydande antal lojala besökare. Om ditt företag inte drar full nytta av vad lokal sökmotoroptimering i Ekerö erbjuder förlorar du pengar och affärer till företag som redan är etablerade och har en närvaro i samhället. Därför är det viktigt att implementera strategier som hjälper dig att lyckas med dessa typer av marknadsföringsinsatser. Lokala sökmotorresultatsidor erbjuder företag och privatpersoner chansen att nå sin publik och se till att de får den exponering och den trafik som de behöver för att bli framgångsrika.

Hur man hittar det bästa lokala SEO-företaget i Ekerö

Söker du efter det bästa lokala SEO-företaget i Ekerö? Eller är du bara förvirrad över hur du ska välja ett? Om du är trött på att bli förbigången för högprisade tjänster… då är det dags att lära dig hur du hittar det bästa lokala SEO-företaget!

Först måste vi prata om varför vi behöver lokala SEO-tjänster till att börja med. Som du förmodligen vet är konkurrensen hård på nätet i dag, och om du vill att din webbplats eller närvaro på nätet ska rankas väl bland de andra måste du bli kreativ i hur du närmar dig den övergripande marknadsföringen av ditt företag. Lyckligtvis finns det med dagens avancerade teknik många fler sätt att göra just det än någonsin tidigare. Och eftersom de flesta lokala seo-tjänster erbjuder en mängd olika tjänster till sina kunder bör du lätt kunna hitta en som passar dina behov. Det är faktiskt därför jag bestämde mig för att skriva den här artikeln.

Många lokala SEO-företag i Ekerö lovar sina kunder månen, men det är få som faktiskt håller detta löfte. Du förstår, det som de flesta SEO-tjänster gör är inte så innovativt… de använder helt enkelt de beprövade och sanna metoder som visat sig fungera. Och även om detta är bra, betyder det inte att du inte bör leta någon annanstans. Faktum är att en riktigt bra tjänst som erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive marknadsföring i sociala medier, lokal SEO, PPC, artikelmarknadsföring etc., alltid är ett bra alternativ att överväga. Så vilka är några av de bästa lokala SEO-strategierna som du kan använda för att öka din webbplats sökmotorrankning?

För det första måste du, för att verkligen dra nytta av att använda dig av lokal sökmotoroptimering, fokusera på att skapa högkvalitativt innehåll som verkligen visar upp ditt företags styrkor. Som sådan måste du se till att de artiklar du publicerar är mycket relevanta och aktuella. Du vill också se till att ditt innehåll är korrekt taggat, vilket är en annan detalj som ligger utanför ramen för den här artikeln. Att undersöka din nisch och se vilka nyckelord som används för att optimera din webbplats för sökmotorerna kommer dock att hjälpa dig enormt mycket också.

En annan bra strategi som jag gillar att använda är content marketing solutions. Detta inkluderar allt från bloggande, till marknadsföring i sociala medier, till online-klassificeringar och mycket mer. Lösningar för innehållsmarknadsföring är viktiga eftersom de gör det möjligt för din målgrupp att läsa om dina produkter och tjänster på ett engagerande och informativt sätt. När människor söker efter ditt företag i sökmotorn kommer du därför att rankas högre än alla dina konkurrenter.

Sist finns det en annan kraftfull strategi som jag använder för alla mina företag, och det är lokala marknadsföringslösningar för sökmotoroptimering i Ekerö. Utgångspunkten bakom detta är att du inte kan marknadsföra ditt företag effektivt om du inte förstår vem din målgrupp är. För att göra det måste du förstå vad dina målkunder behöver och vill ha från ett lokalt företag. Genom att förstå dessa saker kan du sedan ge dem de verktyg och resurser de behöver för att hitta den information de söker. Genom att använda den här strategin på rätt sätt kan du marknadsföra ditt företag effektivt och samtidigt generera försäljning.

Tips för att förbättra Googles ranking med hjälp av naturliga SEO-metoder

Det är möjligt att förbättra Googles ranking för webbplatser som inte får regelbunden trafik. Det finns olika sätt att öka din Google-ranking på sökresultatsidor. Att regelbundet uppdatera och förbättra innehållet på din webbsida, backlinks och inkommande länkar till din webbplats bidrar till högre rankning. I den här artikeln förklaras några enkla sätt att förbättra Googles ranking.

 • Det kan verka svårt men det är rätt sätt att bygga länkar. Topprankningar är en höjdpunkt för framgång för onlineföretag. Enligt en analys av Infront Webworks kommer nästan nittio procent av all webbtrafik via Google, och ytterligare sidor får bara 5 procent eller mindre av all trafik. Om du vill komma högst upp i rankingen måste du därför bygga länkar organiskt och konsekvent.
 • Det är viktigt att förstå hur Googles algoritm för sökrankning fungerar. Nyckelord spelar en viktig roll. Dina webbsidor bör innehålla rätt nyckelord eftersom de är relaterade till din målmarknad. Sökordsforskning är en viktig aspekt av SEO, men sökordsforskningsverktyg kan vara till stor hjälp när du behöver hitta specifika sökord att rikta in dig på dina webbsidor och i din lista över informationsnyckelord.
 • Det är också viktigt att fortsätta att övervaka rankningen av dina nyckelord och att ändra din strategi om din organiska trafik inte hänger med. Google keyword planner-verktyget är ett av de bästa verktygen för att övervaka dina konkurrenter med hjälp av statistik över exakta matchningar av nyckelord. Verktyg för sökordsforskning kan hjälpa dig att ta fram en lista över användbara sökord. Dessa bör användas tillsammans med relevant innehåll för att öka mängden söktrafik till din webbplats.

Det är också viktigt att inkludera länkar på dina webbsidor. Verktyget Google Page Rank Checker är ett av de bästa verktygen för att analysera och kontrollera Google PageRank för din webbsida. Det hjälper dig att ta reda på hur många andra webbplatser som länkar till din sida. Om du arbetar med att förbättra din organiska trafik och vill förbättra din ranking i sökmotorerna är det viktigt att arbeta med länkbyggande. Länkskapande ser till att du får organisk trafik från sökmotorerna.

Användning av metataggar och ALT-taggar kan hjälpa dig att förbättra rankningen i sökmotorerna. En Moz-graf kan visa dig sambanden mellan nyckelord och deras sökningar. Genom att använda naturliga placeringar för dina nyckelord och länkar kan du se till att du förbättrar dina placeringar på Google och andra stora sökmotorer. Det finns många fler sätt att arbeta för att förbättra dina sökresultat.

Top 10 rankingfaktorer för Google SEO

Om du letar efter enkla tips för att öka din närvaro på nätet kan den här artikeln vara till hjälp för dig. Det finns ett antal tekniker som du kan implementera för att se till att din webbplats hamnar högst upp i Googles sökmotorranking. I den här artikeln kommer vi att diskutera de tre viktigaste rankingfaktorerna hos Google.

 1. Den första av Googles rankingfaktorer kallas ”webbplatsens relevans”. I huvudsak innebär detta att du måste se till att all information på din webbplats är relevant för vad användaren söker efter. Detta kan vara knepigt, särskilt när det gäller att skapa innehåll och andra sådana faktorer som är tekniska till sin natur. Du kan dock förbättra din webbplats relevans genom att se till att dina sidor är så rika på nyckelord som möjligt. På så sätt kommer din sida att visas i början av resultatsidan när en sökare gör en sökning med hjälp av en viss uppsättning nyckelord, eftersom den var mest relevant för sökfrågan.
 2. Den andra av de tre viktigaste rankingfaktorerna är ”webbplatsvolym”. Denna Google-rankningsfaktor är allmänt känd som rankningsfaktorn för tjänstekvalitet. I huvudsak är detta ett mått på hur många länkar som finns mellan dina egna webbsidor och andra webbplatsers sidor. Google tar hänsyn till länkarnas kvalitet, relevans och popularitet. Detta är ett av de enklaste och mest effektiva sätten att öka din ranking, särskilt på det konkurrensutsatta området SEO.
 3. Den tredje av Googles rankingfaktorer är känd som ”Google PageRank”. Detta är i huvudsak ett numeriskt värde som beräknas utifrån den totala mängden länkar som finns tillgängliga för din webbplats. Detta visar sökmotorerna att din webbplats är tillräckligt populär för att andra webbplatser vill länka till dig. Ju högre PageRank-värdet är, desto mer inflytelserik anser de att din webbplats är.
 4. Den sista av de tre viktigaste rankingfaktorerna är ”Google Website Ranking Factors”. Detta är en komplex serie siffror som representerar de olika tekniska seo-faktorerna för din webbplats. De inkluderar saker som mängden backlinks (antalet länkar som pekar på din webbplats), din webbplats PageRank, kvaliteten på ditt innehåll med mera. På grund av deras komplexitet är det bäst att anlita en professionell tjänst för att hantera de matematiska ekvationerna åt dig.

Dessa tre rankingfaktorer från Google är ryggraden i varje framgångsrik off-page optimeringskampanj. För att få din webbplats listad på den första sidan i SERPs måste du fokusera på att förbättra din on-page-optimering. Detta inkluderar att använda korrekt sökordsforskning, bygga upp länkpopularitet och skapa kvalitetsinnehåll. SEO kräver mycket tid och ansträngning. Belöningen är dock stor eftersom du kommer att få ta del av massiv gratis sökmotortrafik i Ekerö.