Lokal SEO

Sökmotoroptimering SEO i Danderyd

Ett lokalt sökmotoroptimeringsföretag i Danderyd är ett företag som är specialiserat på sökmotoroptimering för små och medelstora företag i USA. Företaget har utbildat och anställer erfarna yrkesmän som har den kunskap och expertis som krävs för en framgångsrik sökmotoroptimeringskampanj för lokala företag i Danderyd. Företagen använder både organiska och betalda sökmarknadsföringstekniker för att hjälpa sina kunder att uppnå topplaceringar för nyckelord, fraser och nyckelordskombinationer. Organisk sökmotoroptimering använder on-page och off-page metoder för att placera ditt företag i stora sökmotorer som Google och Yahoo.

För att starta ditt företag för lokal sökmotoroptimering i Danderyd är det mycket viktigt att veta vilket citathanteringssystem du ska använda för din webbplats. De flesta företag följer den manuella metoden som helt enkelt kräver att du skickar in din webbadress och beskrivning till sökmotorerna. Detta kan vara ett tråkigt arbete och det tar också mycket av din tid i anspråk. Om du vill att din webbplats ska vara väl rankad och få maximal webbtrafik finns det flera andra metoder som du måste lära dig mer om.

Det digitala marknadsföringsföretag som du väljer att arbeta med måste ge dig en gedigen förståelse för lokal SEO. Detta kommer att säkerställa att ditt företag får bästa möjliga marknadsföring online. De bör också erbjuda flera olika lokala tjänster, bland annat hantering av sociala medier, pay per click-hantering, webbplatsanalyser, övervakning av nyckelord och backlänkar samt Google-analyser bland annat. De bör också ha kunskap om Google Webmaster Tools och förstå alla de olika metoderna för lokal sökmotoroptimering i Danderyd.

Sökmotoroptimering SEO i DanderydFörutom att använda bra sökmotoroptimering-strategier för lokal SEO i Danderyd bör företaget också förstå hur sociala medier påverkar ett företags sökresultat. Sociala medier gör det möjligt för små företag att interagera med sina kunder på ett engagerande sätt. De kan skapa användarprofiler, lägga upp kommentarer, länkar och foton. De kan också komma i kontakt med sin målgrupp på Twitter, Facebook, LinkedIn och Yelp bland många andra. Allt detta innehåll blir automatiskt synligt när en användare söker efter saker som är relevanta för hans eller hennes profil.

Marknadsföringstjänsterna som tillhandahålls av ett lokalt företag bör kunna ge dig ett heltäckande tjänstepaket. När man arbetar med ett mindre företag är det kanske inte möjligt att anställa personal internt. Vissa företag kan behöva kontraktera frilansande skribenter, grafiska formgivare och webbutvecklare. Ett heltäckande paket bör innehålla följande: utformning och utveckling av webbplatser, pay-per-click-hantering, hantering av sociala medier, betald reklam, länkbyggande och sidrankning, artikelskrivning, kataloginlämning, nyckelordsanalys, webbanalys med mera. Småföretagaren bör få omfattande råd om vilka nyckelord som ska användas, hur ofta artiklar ska skickas in och fördelarna och nackdelarna med varje kampanjstrategi. Han eller hon bör få tillräckligt med tid och flexibilitet för att uppnå så många mål som möjligt.

Med så mycket konkurrens mellan företag i Danderyd är det absolut nödvändigt att fokusera på att uppnå bättre ranking först inom Googles stora sökmotorer. Lokal sökmotoroptimering är det mest effektiva sättet att göra det. Att anlita ett proffs kan hjälpa till att få ditt företag uppmärksammat på ett mycket bättre sätt än att göra det själv. Denna form av internetmarknadsföring är inte svår att förstå, men extremt kraftfull. Kontakta ett proffs idag för att få veta mer.

Varningar om lokal sökning i Danderyd – varför små företag använder lokal SEO

Lokal sökmotoroptimering i Danderyd, ibland kallad lokal SEM, är en viktig del av en framgångsrik internetmarknadsföringsstrategi för alla företag som vill lyckas på nätet. Förmågan att attrahera lokala konsumenter och öka företagets exponering i lokala samhällen är en allt viktigare del för företag som vill förbättra sina övergripande resultat inom internetmarknadsföring. Faktum är att det har blivit en av de mest framträdande trenderna inom marknadsföring på nätet. Många företag är medvetna om vikten av lokal SEM, men många fler har ännu inte fullt ut utnyttjat de möjligheter som denna form av marknadsföring erbjuder.

Lokal sökmotoroptimering i Danderyd är i enkla termer ett företags ansträngningar för att uppnå en högre placering eller synlighet i de betalda resultaten i en sökmotor. Lokala sökmotorer omfattar de flesta av de stora sökmotorerna, inklusive Yahoo!, Google, AOL Search, MSN och Alta Vista. Dessutom omfattar lokal SEO de stora söknätverken som Ask Jeeves, AOL Search och Yahoo! Local.

Vänliga företag kan använda olika metoder för att uppnå en hög placering eller synlighet i dessa sökmotorer, men några av de bästa metoderna är användning av specifika nyckelord i URL-citat, användning av lokala citeringar när det är möjligt och en mängd andra taktiker. Nyckelordsciteringar är en viktig del av den lokala SEO-processen. I korthet innebär nyckelordsciteringar att användarna lättare kan hitta och få tillgång till information om en viss webbplats genom att använda specifika nyckelord. Nyckelordsciteringar gör det också möjligt att använda ”nofollow”-taggar, som är användbara för att hålla arkiverade sidor tillgängliga för användare som kanske inte känner till webbplatsens syfte. I vissa fall kan ankartexten i en backlink användas för att göra informationen ännu mer tillgänglig.

Ett annat sätt för företag i Danderyd att uppnå en högre ranking eller synlighet i lokala sökresultat är att skicka in sin webbplats till en katalog. I kataloger kan företag skicka in sina webbadresser och kontaktuppgifter så att de kan inkluderas i katalogernas listor. Majoriteten av katalogerna accepterar både vanliga webbadresser och länkar som har skickats in av webmasters. De flesta kataloger granskas manuellt, men det finns några få undantag, bland annat de stora DMOZ-katalogerna och Yahoo! Local.

Men även om det kan vara sant att de flesta människor bara tänker på att bli listade i Googles och Yahoos lokala sökningar, betyder det inte att det är de enda ställena där människor kommer att se ett företags webbplats. Eftersom de flesta människor utför alla sina lokala sökningar med hjälp av dessa två sökmotorer är det bara logiskt att SEO bör dra nytta av båda dessa typer av lokala sökningar. Det kan ta lite tid och ansträngning att få exponering genom att använda sökmotorer som Google och Yahoo! local, men det råder ingen tvekan om att detta är legitima och effektiva metoder för företag att ta till.

Bortsett från att lista ditt företag i de stora sökmotorerna använder sig småföretag även av lokala citeringar. Detta är ett utmärkt sätt att ge din webbadress och kontaktinformation till potentiella kunder. Lokala citeringar är sökresultat som visar webbadressen till den webbplats som listas samt företagets namn eller åtminstone företagets stad och delstat. Även om detta är en metod som inte används i stor utsträckning av småföretag, bidrar den till att ge besökarna ett gott intryck av verksamhetens karaktär och ökar chansen att de klickar på länken eller ser företagets logotyp. Både Google och Yahoo!

Varför du behöver den bästa lokala SEO-strategin i Danderyd

Om du har arbetat med att få den bästa rankningen för ditt företags webbplats men ännu inte har hittat rätt företag som kan hjälpa dig med din SEO, finns det några saker som du bör veta innan du fattar ditt slutgiltiga beslut. Det finns två typer av lokala SEO-företag i Danderyd som du kan välja mellan: Vanliga och speciella. Naturligtvis finns det för- och nackdelar med båda, men om du bara börjar med din lokala SEO-kampanj bör du överväga att välja ett specialiserat SEO-företag. Här är fördelarna med att välja ett sådant specialiserat företag:

 • Reguljär lokal SEO i Danderyd hjälper ditt företag: Förbättra sin lokala närvaro på nätet. Överträffa sina lokala konkurrenter genom att ge bättre sökresultat. Generera mer naturlig trafik från ett visst serviceområde genom att använda lämpliga strategier för citatbyggande.
 • Genererar mer trafik och förbättrade organiska sökresultat: De optimerade sidorna listas också i de organiska sökresultaten. Faktum är att de specialiserade lokala SEO-tjänsterna ser till att deras kunder får framträdande placeringar i sökresultaten. Detta beror på att de håller kontakten med Google medan de rankar sina kunder. De utför också lokala SEO-tjänster med innehålls- och ryktesaspekten i åtanke. Därför handlar det inte bara om att tillhandahålla det bästa när det gäller optimering.
 • Förbättrade organiska sökmotorresultat: De lokala SEO-tjänsterna i Danderyd ser till att deras kunders webbplatser får framträdande placeringar i de organiska sökresultaten. Det är av denna anledning som de antar olika strategier för att förbättra sina kunders SERPs. En sådan strategi är användningen av kampanjer i sociala medier. Insatser i sociala medier omfattar användning av Facebook och Twitter. Utöver det genomför de också olika andra kampanjer i sociala medier och ökar sina kunders närvaro i de sociala gemenskaperna.

Bättre avkastning på investerat kapital: Ett lokalt SEO-företag i Danderyd ser också till att kundens webbplats får en förbättrad ROI. De använder sig av tekniker som pay per click (PPC) marknadsföring och analys av lokala nyckelord. PPC kan användas för att köra lokala sökningar som är specifika för en geografisk plats eller stad. Å andra sidan hjälper analys av lokala sökord till att identifiera riktade lokala sökfraser som förbättrar webbplatsens kvalitetspoäng.

Om du alltså planerar att lägga ut dina SEO-behov på det bästa företaget för lokala tjänster, se till att du väljer ett företag som erbjuder optimerat innehåll för alla typer av nischmarknader. Detta beror på att du behöver din webbplats för att tillgodose en större grupp konsumenter. Optimera dessutom varje sida på lämpligt sätt. Fyll till exempel inte din startsida med massor av irrelevanta länkar. Detta är det första steget mot en framgångsrik SEO-strategi.

Hur man förbättrar sin placering i sökmotorerna fungerar?

Sökmotoroptimering (SEO) i Danderyd är processen för att öka kvantiteten och kvaliteten på webbplatstrafiken för en specifik webbplats eller till och med en enskild webbsida ur sökmotorer. SEO riktar sig främst till obetald trafik, dvs. besökare som kommer till din webbplats utan att få betalt för det. Detta skiljer sig från PPC eller pay per click där du betalar varje gång din annons klickas på. SEO har dock vissa begränsningar också när det gäller att betala för trafik.

Det finns många tekniker som används för sökmotoroptimering. Dessa tekniker delas i allmänhet in i två huvudkategorier. Dessa är etisk SEO som syftar till att ge innehåll ett värde, och automatiserad SEO som syftar till att öka antalet backlinks genom att köpa länkar som pekar på en viss webbplats. Sökmotorer som Google använder sig av algoritmer för att bedöma webbplatsers kvalitet. Kvaliteten på sökresultaten beror sedan på mängden och frekvensen av länkar som pekar på webbplatsen.

 • Som vi alla vet är länkar ett av de viktigaste kraven för sökmotoroptimering. Dessa länkar kommer från relaterade och välrenommerade webbplatser och detta bidrar till att öka webbplatsens kvalitet. Om vi pratar om marknadsföring i sociala medier så är detta en av de viktigaste aspekterna av SEO som du måste vara mer uppmärksam på. Sociala medier gör det möjligt för dig att interagera med ett stort antal människor på nätet. Du får också möjlighet att skapa affärsförbindelser som kan hjälpa dig att utveckla ditt företag.
 • Länkbyggande och sociala medier går hand i hand. Sökmotorer betraktar varje inlägg i sociala medier som detsamma för SEO. Därför blir det nödvändigt för dig att bygga backlinks för att rankas högre i sökmotorerna. Detta är också en aspekt av SEO som de flesta av oss försummar när vi koncentrerar oss enbart på andra aspekter av SEO. Nåväl, det är dags att du gjorde det fullständiga optimeringsarbetet för din webbplats och börjar fokusera på länkbyggande och sociala medier.

Det är också nödvändigt för dig att lära dig hur du ska rikta din målgrupp så att du kan locka fler besökare till dina webbsidor. För att göra det måste du studera trafikflödet på din nischmarknad. Analysera sedan dina konkurrenter. Lär dig hur de riktar sig till sina kunder och använd rätt nyckelord när du optimerar dina webbsidor. Du måste vara unik när det gäller din verksamhet för att kunna rankas högre i sökmotorerna.

En hel del människor har redan nått framgång med hjälp av rätt sökmotoroptimeringsteknik. Det enda är att du måste följa samma regler och riktlinjer för att kunna rankas högre. Om du vill förbli konkurrenskraftig på onlinemarknaden bör du börja vidta rätt åtgärder för att förbättra din webbplats rankingfaktorer redan idag.

Hur man förbättrar Google Ranking med Serp SEO

Topprankningar är en virtuell piedestal för framgång för internetföretag. Enligt en artikel från Online Business Review får den översta sidan på Google 95 procent av all webbtrafik, följt av sekundära sidor som får 5 procent eller mindre. Med över en miljard sökningar per månad är det inte konstigt att Google är den mest populära sökmotorn. Denna popularitet gör att webbplatser måste prestera bra i sökmotorerna. Men om du vill förbättra Googles ranking och ta din webbplats till nästa nivå av internetframgång finns det vissa saker som är viktiga.

Det första steget mot detta mål är att lära sig hur Google fungerar så att du kan förstå vad den gör. Du kan hitta mycket information om ämnet på olika forum för internetmarknadsföring. Många människor har skapat e-böcker och kurser om SEO och olika andra ämnen som handlar om SEO så att du kan förstå och genomföra SEO-strategier på din webbplats. När du förstår hur Google fungerar kan du integrera SEO på din webbplats.

Ett annat sätt att förbättra rankningen är att använda datadriven optimering av webbsidor. Datadriven optimering innebär att man använder rik information för att placera sig högt i sökmotorerna. En sådan strategi med rik data som används av många framgångsrika internetmarknadsförare är länkbyggande. Länkbyggande är viktigt för att förbättra rankningen eftersom ju fler inkommande länkar du har, desto mer auktoritet har din webbplats och därmed bättre rankning. Du kan få bättre placeringar genom att ha relevanta bakåtlänkar från andra framgångsrika webbplatser. Denna process kallas ”referral marketing”.

Förutom att ha en bra datadriven strategi måste du koncentrera dig på sidans innehåll. En sak som gör ditt innehåll speciellt och unikt är användningen av nyckelord. Att ha ett stort antal irrelevanta nyckelord på din sida gör ingenting för att förbättra din sidrankning. Det bästa är att fokusera på din målgrupp. De nyckelord du väljer för dina sidor bör vara nära relaterade till vad din målgrupp söker.

Ditt sidinnehåll bör också innehålla relevanta nyckelord. Men vad händer om du inte har tillräckligt många av dem? Du kanske ändå kan förbättra Google-rankningen genom att använda titeltaggar. Titeltaggar är viktiga eftersom det är dessa taggar som folk vanligtvis klickar på när de söker på Google. Nyckelordets relevans bör anges i titeltaggen.

Metaskeman är också viktiga. Dessa är de regler som Google använder för att identifiera vad sidans innehåll handlar om. Om innehållet i din metatag inte följer rätt regler kommer Google inte att kunna identifiera vilket av sökorden den ska ranka för. Att ha rätt uppsättning nyckelord är viktigt eftersom sökmotorer letar efter exakta fraser.

Vad du behöver veta om Googles rankingfaktorer

Det finns så många faktorer som spelar in i Googles sidrankning, och att se till att du får ut det mesta av dem kan vara knepigt. Google använder över 200 olika faktorer för att betygsätta en webbplats. Det verkar vara en riktigt skrämmande siffra. Och ändå spelar det ingen roll hur exakt den siffran är, eftersom ingen av dem är lika viktig som andra.

 1. Nu är den största missuppfattningen som folk har att Googles rankingfaktorer bara är några magiska siffror som kan lyfta din webbplats till de tio bästa placeringarna. Det är helt enkelt inte sant. Det spelar dock ingen roll hur nära din webbplats ligger den första sidan, för det kommer inte heller att göra någon skillnad. Det viktiga är hur nära du är knuten till de tio främsta rankingfaktorerna. Och det är där den verkliga hemligheten ligger.
 2. Säg att du har två webbplatser, A och B. De liknar varandra i det avseendet att de erbjuder samma produkt eller tjänst. A har dock mycket bättre teknisk SEO och B:s tekniska SEO är inte alls lika bra. Så vad har detta att göra med Googles rankingfaktorer? Allt.
 3. Vad sägs om att ni siktar på exakt samma sökordsfraser och att era webbplatser har mycket likartad layout och innehåll. Så ni kan omöjligen förvänta er att få en hög placering från Google enbart med hjälp av organiska rankningar. Men det kan ni, och det är precis vad Google vill att ni ska göra. Faktum är att hela anledningen till att ha de tio främsta rankingfaktorerna är att du ska kunna trycka dig så långt upp som möjligt i sökresultaten. Om du är så hårt knuten till dessa, även om du har liknande produkter eller tjänster, kommer de organiska rankningarna inte att hjälpa dig särskilt mycket.

Du har två alternativ om du vill ha bättre seo: antingen lär du dig att förlita dig på din egen personliga tekniska SEO, eller så lär du dig att förlita dig på den överlägsna kraften hos seo-verktyg och mjukvara. Det finns några fantastiska paket där ute som är gjorda för människor som inte är bra på att designa eller bygga webbplatser, men som vet hur man optimerar dem. Det är dessa personer som på ett legitimt sätt kan hjälpa dig att avancera i sökmotorernas rankingfaktorer. Så du kan fokusera på den tekniska SEO-aspekten om du är villig att ta en chansning.

Den andra stora faktorn som påverkar Googles rankingfaktorer är HTML-taggarna och deras effektivitet. I princip kommer alla sökmotorer att leta efter bra HTML-taggar. Din webbplats kommer att rankas utifrån de HTML-taggar du använder. Så innehållet och utformningen av din webbplats är mycket viktigt, men även din förmåga att placera nyckelord på rätt plats i dina taggar. Och det är på detta som du bör koncentrera din uppmärksamhet, särskilt när det gäller att lära dig hur du bygger in-site HTML-taggar med dina Cascading Style Sheets (CSS).

Skillnaderna mellan organisk och lokal sökmotoroptimering

Lokal sökmotoroptimering, även kallad lokal SEO, är en av de mest effektiva strategierna för att öka en webbplats sökresultat i sökmotorerna. Precis som andra sökmotorstrategier är målet med lokal SEO att öka en webbplats placering i sökresultaten för ett visst sökord eller vissa nyckelfraser, samt att förbättra en webbplats placering i andra sökresultat. Lokal sökmotoroptimering, eller SEO, kan vara ett mycket fördelaktigt marknadsföringsverktyg för småföretag eftersom det kan ge ditt lilla företag ett försprång i förhållande till konkurrenterna.

Framgången för en digital marknadsföringskampanj beror på flera faktorer. Dessa inkluderar typen och mängden av innehåll du lägger ut på nätet, din relation med kunderna, de typer av erbjudanden du tillhandahåller samt många andra faktorer. Det har till exempel visat sig att företag som har en stark närvaro på nätet tenderar att få fler besök än de som inte har någon närvaro på nätet. Om du vill lyckas med lokal sökmotoroptimering måste du alltså se till att du har en webbplats som innehåller relevant och användbar information som kan locka potentiella kunder till ditt företag.

Hursomhelst, liksom de flesta strategier för marknadsföring på nätet, finns det vissa saker du bör komma ihåg när du optimerar din webbplats för lokala sökmotorresultat. Bland dessa är att se till att innehållet är mycket engagerande och informativt, använda nyckelord på ett effektivt sätt, se till att skicka in din webbplats eller sida till alla större sökmotorer, se till att du har länkar som pekar på dina sidor och använda olika former av annonsering för varje sida på din webbplats. Även om det kan vara en utmaning kommer dessa tekniker att fungera. Ett bra sätt att förbättra dina chanser att placera dig högt för ett visst sökord i de organiska resultaten hos Google, Yahoo och MSN är faktiskt att införliva video i dina SEO-insatser. Det är sant att videosajter som YouTube vanligtvis inte får särskilt höga betyg när det gäller sökmotoroptimering, men om du vill att din videooptimering ska betraktas som relevant av Google, Yahoo och MSN, kommer det att vara till stor nytta för dig om du införlivar den på din webbplats.

Som du ser går lokal sökmotoroptimering i Danderyd och lokal marknadsföring hand i hand. Innan du ger dig in i denna strävan bör du dock identifiera vilken aspekt av lokal marknadsföring som passar ditt företag bäst. Eftersom det finns otaliga sätt som du kan marknadsföra dig på nätet kan det vara förvirrande att veta vilka metoder som fungerar bäst. Vissa företag kan till exempel tycka att det är fördelaktigt att använda sociala nätverkssajter i ett försök att få synlighet, medan andra företag kanske föredrar att använda pay per click-kampanjer för att öka sina chanser att bli uppmärksammade. Innan du bestämmer dig för vilken marknadsföringsmetod som är bäst lämpad för ditt företags behov bör du dock ta dig tid att identifiera vilka aspekter av lokal marknadsföring som är viktiga för ditt företags framgång.

Det bör också noteras att det finns vissa skillnader mellan optimering för organiska sökresultat och lokal sökmotoroptimering. Organisk SEO kallas ofta för white hat SEO, eftersom den inte ändrar den ursprungliga webbplatsens struktur. Organisk SEO tar ofta längre tid att se resultat, men ger en märkbar skillnad i SERPs. Organisk SEO kräver mer ansträngning än lokal SEO, eftersom det innebär att man måste göra ändringar i den ursprungliga webbplatsstrukturen. Men om du är villig att investera den tid och de resurser som krävs för att förbättra dina organiska resultat, kommer lokal sökmotoroptimering att avsevärt förbättra din webbplats synlighet.

Slutsatsen är att både organiska sökresultat och lokal sökmotoroptimering kan ge företag positiva resultat, men det finns betydande skillnader mellan de två. Organisk SEO kännetecknas ofta av snabbare placeringar, men kan ta längre tid att se resultat. Lokala SEO-resultat kan å andra sidan öka rankningarna inom bara några dagar och kan fortsätta att förbättras med tiden. Innan företag engagerar sig i någon av optimeringsmetoderna bör de försäkra sig om att de har den kunskap och de verktyg som krävs för att maximera dess effekt. Företagen bör också göra sökordsundersökningar för att avgöra vilka sökord som kommer att rankas högt i de organiska sökresultaten och vilka sökord som kräver mer fokus i lokala SEO-insatser.

Vad man ska titta efter när man väljer det bästa lokala SEO-företaget i Danderyd

Insider finns det verkligen ett bästa lokala SEO-företag i Danderyd där ute? Hur hittar du det bästa lokala SEO-företaget för ditt företag? Om du driver ett lokalt företag vet du att du måste optimera din webbnärvaro. Det finns många anledningar till varför ett företag som erbjuder lokala SEO-tjänster i Danderyd kan vara det bästa valet för ditt företag, men innan du bestämmer dig måste du ställa dig dessa frågor:

Hur optimerar de min webbplats för de sökord jag försöker använda? När din webbplats börjar dyka upp i sökresultaten för det specifika sökordet du siktar på vill du se till att dina metataggar är korrekt inställda. Om dina metataggar inte är rätt inställda kommer din webbplats aldrig att dyka upp i sökresultaten, än mindre dyka upp för ett specifikt sökord. Och om ett sökresultat dyker upp för ett sökord du siktar på men sidan du befinner dig på inte visar något av dina sökord, gissa vad? Det nyckelordet kommer inte heller att visas i din metatag, och det betyder att oavsett hur hårt du arbetar med sökmotoroptimering i Danderyd kommer du aldrig att hitta din webbplats i sökresultaten.

 1. Har det lokala SEO-företaget jag arbetar med användning av lokala tjänster? Det är ett välkänt faktum att Google har svårt att visa lokala resultat, så många lokala SEO-tjänstebolag överdriver med lokala optimeringstekniker som i slutändan dödar deras kunders placeringar. Om företaget du arbetar med inte använder lokala tjänster för att få upp sina kunder i sökresultaten är de därför inte det bästa lokala SEO-företaget i Danderyd för dig.
 2. Vad är de nuvarande främsta lokala företagen som använder lokala SEO-tjänster? Detta är en svår fråga att besvara eftersom varje lokal SEO-tjänst kommer att berätta om sina kunder. Det finns dock ett antal saker som du kan göra för att se till att du använder de bästa möjliga SEO-företagen för din företagslista. Om du till exempel vet att företaget använder Black Hat-optimeringstjänster kan du vara säker på att de använder skumma metoder för att få upp din webbplats.
 3. Vilka metoder använder de? Det finns två typer av lokal SEO-optimering – Black Hat och White Hat. Skillnaden mellan dem är hur de används. Black Hat anses vara mindre etisk än White Hat. Även om båda har förmågan att föra upp lokala företag i sökresultaten, använder Black Hat-strategier ofta oetiska metoder för att få din webbplats listad snabbare och spetsa dina placeringar. Om du därför arbetar med en byrå som inte använder White Hat-optimeringstekniker slösar du bort dina pengar.

Vilka servicepaket erbjuder ditt lokala företag i Danderyd? Detta är en annan viktig fråga att ställa när man tittar på olika lokala SEO-företag. Beroende på vilken typ av verksamhet du driver och hur konkurrenskraftig den är på nätet kanske du inte behöver tjänsterna från ett lokalt företag. Om du inte behöver SEO för lokala företag i Danderyd behöver du inte betala några extra pengar för deras tjänster.